top of page

Je bent alles al..

Ik ben niets zonder jou, of ik ben alles al.


I’am lost without you, I can’t live is living without you. Zo ingeprent in ons systeem dat we een ander nodig hebben om gelukkig te zijn. Zo werd het ook weer even in mij aangewakkerd. Een vergissing op een diepere laag. Het nam me in beslag, ik werd het gevoel. Samentrekkende buik, dichtgeknepen keel, verdriet achter mijn ogen. Ik kan het niet alleen. Een innerlijke roep..


Toch een moment van inzicht. Wat gebeurt hier? Wacht, stop… dit is niet wie ik ben. Dit is een gekwetst klein deel in mij. Wat heeft het nodig? Ik praat er wat tegen. Het is oke lieverd… ik raak mijn huid aan. Ik begin spontaan te gapen. Iets in mij heeft het gehoord. Ik zak weer in mijzelf.

Mijn adem zakt. Ik ben er weer.

 

Merk jij dat je ook in beslag genomen wordt door het gevoel alleen te zijn en een ander nodig te hebben. Wil je hier graag naar kijken en het contact met jezelf herstellen?

Neem contact op voor een kennismaking, ik zie naar je uit.


Om je ruimte te bieden dit te onderzoeken en tot je eigen inzichten te komen. Zelf heb je de wijsheid in je en kun je dit contact weer vinden. Soms is het dichtbij, soms wat verder weg. 

Zodat je je weer verbonden voelt met wie je echt bent. 


Individueel onderzoek of mogelijk in een groep, geef je voorkeur aan.



 

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page